Contact

Correcte en duidelijke belijningen op uw werkvloer

Voor uw veiligheid en duidelijke werkregels is het aan te raden om de nodige belijningen aan te brengen op de werkvloer van uw magazijn of warenhuis. In Genk en omgeving bent u bij ons aan het goede adres om deze zaken overzichtelijk te laten aanbrengen.

Magazijnen

Belijningen in Genk nodig? Contacteer ons om ze aan te brengen in uw magazijn. Wij brengen de vloercoating perfect aan zodat die voor jaren meegaat. De lijnen en tekens zullen voor een duidelijke structuur en een veilige werkomgeving in uw magazijn zorgen. De mogelijkheden die wij aanbrengen zijn heel divers. Looproutes, opstelvakken voor de rekken of richtlijnen voor de heftruckbestuurders, ze worden klaar en duidelijk voorzien.

Warenhuizen

Ook warenhuizen mogen op onze service rekenen. In overleg met u brengen wij de nodige wegmarkeringen, symbolen of tekens aan. Uw klanten weten meteen de looproute door uw winkel en de leveranciers zijn direct op de hoogte van de richtlijnen in het warenhuismagazijn. Vlot en duidelijk aan de slag op de werkvloer? Vraag snel naar onze belijningen.

DecoVo
Contacteer ons!
089 44 00 18