Contact

Blinkende en sterke daken na onze dakreiniging

Net als alle andere onderdelen van uw woning of appartement moet ook de dakbedekking geregeld onderhouden worden. Alleen zo zal u voor vele jaren kunnen genieten van uw dak. Voor een duurzaam resultaat rekent u op onze dakreiniging in Genk en omstreken.

Schade voorkomen

Door het ontstaan van mossen op de dakbedekking kan uw dak meer schade krijgen dan u zich kan voorstellen. Het mos tast de dakbedekking aan waardoor de kans op waterinfiltratie ontstaat. Het gevolg is dat de bedekking kapot vriest en waterinsijpelingen of vocht vrij spel krijgen op de zolder en in de muren. Kies dus voor onze preventieve dakreiniging.

Diverse daken

Voor onze klanten in Genk maar ook in de rest van Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant voorzien wij een reiniging met hoge druk. De daken worden afgespoeld en behandeld met producten om te ontmossen. Wij gaan voor het volledige werk. Dit betekent dat ook de dakgoten worden schoongemaakt en dat, indien nodig, bepaalde dakpannen en platen worden hersteld. Na de reiniging krijgen de daken een beschermlaag met een primer dak- en afwerkingscoating. Als u geen coating wenst, gebruiken wij een hydrofuge. Deze schoonmaaktechniek is toepasbaar voor leien, beton- en keramische dakpannen of platen. Contacteer ons tijdig om uw daken voor een lange periode te doen stralen.

DecoVo
Contacteer ons!
089 44 00 18