Contact

Gevels schilderen voor een prachtig resultaat

Vertrouw op onze feilloze schilderwerken voor verfijnde kleuren aan uw buitengevels of in uw interieur. Ook de inrichting van uw kamers kunnen wij op verschillende manieren uitvoeren.

Gevels

Gevels schilderen in Genk en omstreken kunnen wij combineren met een grondige renovatie. Wij maken de gevels helemaal klaar zodat ze met een mooie laag verf worden afgewerkt. U hoeft enkel de kleur te kiezen zodat de gevels er weer als nieuw uitzien.

Interieur

Naast gevels schilderen werken wij ook uw interieur af. Het aanbod van onze firma uit Bilzen, nabij Genk, is heel uitgebreid. Zo kunnen wij voor de schilderwerken van start gaan eerst Gyprocwerken uitvoeren. Uw muren en plafonds worden strak en egaal afgewerkt zodat wij meteen met het schilderen kunnen beginnen. Buiten de schilderwerken verzorgen wij ook alle lak- en latexwerken. Bent u meer fan van behangen? Geen probleem, met onze veelzijdige service behangen wij alle muren voor een warm en gezellig uitzicht. Telefoneer ons vandaag nog voor de meest uiteenlopende schilderwerken.

DecoVo
Contacteer ons!
089 44 00 18